Sikkerhedsveste

Har du redet i mange år? Så ved du garanteret også, hvor vigtigt det er at have sikkerheden i orden. Der er desuden mange måder, hvorpå du kan sikre dig selv og din hest, hvis uheldet skulle være ude. Du kan blandt andet anskaffe dig en sikkerhedsvest, som beskytter din ryg og brystkasse, hvis du enten falder af din hest, bliver sparket af din hest eller bliver fastklemt. En sikkerhedsvest til ridning er altså helt uundværlig, hvis sikkerheden skal være helt i top. Den er lavet i stødabsorberende materiale, der sørger for, at trykken fra skaden bliver minimeret så meget som muligt. Så ønsker du at passe godt på dig selv under ridning? Så finder du lige her hos os den helt perfekte ride sikkerhedsvest.

Med en sikkerhedsvest er sikkerheden altid i top

Ligesom der for ridehjelme findes en gældende standard og mærkning, så findes det også for sikkerhedsveste. Derfor skal din sikkerhedsvest altså være både CE-mærket og have en SS-EN 13158-mærkning, før den opfylder de sikkerhedsmæssige krav, der stilles til sikkerhedsveste. Hos Ridersport.dk tilbyder vi naturligvis kun sikkerhedsveste, der har de gældende standarder og mærkninger, så du kan være helt sikker på, at din sikkerhed er helt i top. Og når det så er sagt, så kan du faktisk selv være med til at bestemme, hvor sikker du egentlig ønsker at være. En sikkerhedsvest kommer nemlig i flere forskellige sikkerhedsniveau. Skal du have en sikkerhedsvest, skal du altså vælge mellem niveau 1, 2 og 3, hvor 3 er det sikreste og ligeledes det sikkerhedsniveau, der er mest anvendt. Skal du deltage i military- eller springstævner, og er du pony- eller juniorrytter, skal du altid bære en niveau 3 sikkerhedsvest.

Stort udvalg af sikkerhedsveste til ridning hos Ridersport.dk

Hos Ridersport.dk tilbyder vi et stort og ligeledes spændende udvalg af sikkerhedsveste til ridning fra anerkendte og yderst populære brands. Fælles for alle vestene er den høje standard samt, at de naturligvis alle er godkendt til ridning. Men når det så er sagt, så adskiller de sig naturligvis også på givne egenskaber. Du finder for eksempel en sikkerhedsvest, der er let og fleksibel. Den er fremstillet i elastisk stof, der i siderne har åndbare meshpaneler samt stødabsorberende skumplader på ryggen og hver side af brystet. Denne type sikkerhedsvest er især velegnet til dig, der ønsker at have din sikkerhedsvest på under din stævnejakke.
Vi tilbyder naturligvis også en række sikkerhedsveste, der er bygget op af hængslede skumlameller. Denne type sikkerhedsvest har mere volumen, og derfor skal du også bruge den udenpå dit ridetøj. Det betyder dog bestemt ikke, at den er upraktisk. Tværtimod giver denne type vest stor sikkerhed og maksimal bevægelsesfrihed.
Sidst, men ikke mindst, finder du blandt udvalget ligeledes de smarte og yderst populære ’airbag’ veste. Dette er sikkerhedsveste, der er ualmindeligt lette, og som du skal montere til din sadel. Falder du således af din hest, vil airbaggen i vesten hurtigt blive udløst – og inden du rammer jorden. I langt de fleste modeller bliver en airbag både udløst i nakke, i siderne og på ryggen, og vesten vil altså fungere som en blød pude, der beskytter nakke, ryg og ribben. Med andre ord, tilbyder vi her hos Ridersport.dk altså et ualmindeligt stort udvalg af sikkerhedsveste, så det er bare om at gå på opdagelse med det samme.

Fantastisk service og lynhurtig levering

Hos Ridersport.dk ved vi om nogen, hvad rigtigt rideudstyr betyder for dig som rytter. Vi sælger kun den bedste kvalitet, og du kan finde alt det nødvendige udstyr hos os. Når vi vejleder dig omkring købet af dit nye rideudstyr, tager vi desuden altid udgangspunkt i netop dine og din hests behov – og det gælder uanset, om du er stævnerytter, skovtursrytter eller rytter på andet hobbyniveau. Hos Ridersport.dk står vi altid klar med gode råd og en hjælpende hånd! Og har du af netop den grund spørgsmål til vores store udvalg af sikkerhedsveste til ridning? Så tøv endelig ikke med at kontakte os! Du kan give os et kald på 97 21 61 61, du kan skrive en mail til os på ridersport@pc.dk, eller du kan besøge os i butikken i Herning – vi glæder os til at høre fra dig!

 

1-12 af 18
1-12 af 18