Pikeur

 

Pikeur Ridetøj med kvalitet i top - Pikeur ist Pikeur

Pikeur er ridebranchens absolut nr. 1, når vi snakker beklædning til rytteren. Brandet er blandt andet kendetegnet ved tysk kvalitet og grundighed, og deres beklædning er gennemtestet af top ryttere rundt omkring i hele verden. Vælger du således at købe rideudstyr fra Pikeur, kan du være helt sikker på, at funktionalitet og holdbarhed altid er helt i top. De to går desuden altid hånd i hånd med lækre og moderne designs, og Pikeur er især kendt for sine gode pasformer – og især hos deres ridebukser. Disse sidder perfekt og giver rigtigt god støtte og komfort til dig - rytteren.

Hvem er Pikeur?

Pikeur blev grundlagt helt tilbage i 1957, og i dag er brandet ejet af da to brødre Klaus og Werner Brinkmann. Familien Brinkmann har selv haft ryttere med på absolut højeste plan. De har blandt andet redet med ved Nations Cup samt repræsenteret Tyskland ved OL. Derfor kan du altså også sagtens regne med, at de ved, hvad godt ridetøj er.
De mange produkter fra Pikeur er dog ikke blot funktionelle og praktiske, de følger ligeledes tidens nyeste trends og tendenser indenfor ridesportens verden. Af netop den grund egner Pikeur ridetøj sig også til hverdagsbrug såvel som stævnebrug. Du kan nemlig regne med, at tøjet er både komfortabelt, praktisk og flot uanset, om du skal fikse forskellige praktiske gøremål i hverdagen eller, om du skal præstere på stævnebanen. Vælg blandt andet mellem en Pikeur jakke, en Pikeur stævnejakke eller Pikeur vinterjakke.

Bestsellers fra Pikeur

Pikeur Candela ridebukser er nogle af de mest populære blandt sortimentet. De er kendt for deres klassiske look samt den høje talje, der giver dig suveræn støtte under enhver ridedisciplin. Disse Pikeur ridebukser tilbydes både med grip og med skind, og du kan frit vælge imellem forskellige farver og størrelser, så du får nogle, der matcher dine ønsker og behov. Buksen er desuden lavet i mikrofiber, har lommer fortil og lukkes med 3 knapper foran.
En anden bestseller er Lucinda ridebukserne. Dette er en buks med mellemhøj talje, og mange vælger denne model pga. dens gode pasform og elegante look. Lucinda modellen findes ligeledes med skind og grip. Ønsker du grip modellen, kan du selv vælge imellem full grip og knæ grip. Derudover findes modellen naturligvis i forskellige farver og størrelser.

Stort udvalg af Pikeur hos Ridersport.dk

Her hos Ridersport.dk tilbyder vi altså et stort og ikke mindst spændende udvalg af ridetøj fra det anerkendte brand, Pikeur. Udvalget spænder bredt, og af netop den grund tør vi næsten også godt garantere, at du her på siden finder noget ridetøj, der matcher netop dine ønsker og behov. Og det gælder altså uanset, om du er på udkig efter et par nye ridebukser, en ny jakke eller blot noget helt tredje. Vælger du desuden at købe dit nye ridetøj her hos os, så sørger vi naturligvis for, at du altid får et godt tilbud med på vejen. Således har du nemlig rig mulighed for altid at gå komfortabelt og smart klædt i stalden, men helt uden, at du behøver at tømme hele din pengepung – og hvem ønsker ikke det? Så gå endelig på opdagelse i vores store udvalg af Pikeur ridetøj her på siden, og find alle dine favoritter allerede i dag!

Fantastisk service og lynhurtig levering

Hos Ridersport.dk ved vi om nogen, hvad rigtigt rideudstyr betyder for dig som rytter. Vi sælger kun den bedste kvalitet, og du kan finde alt det nødvendige udstyr hos os. Når vi vejleder dig omkring købet af dit nye rideudstyr, tager vi desuden altid udgangspunkt i netop dine og din hests behov – og det gælder uanset, om du er stævnerytter, skovtursrytter eller rytter på andet hobbyniveau. Hos Ridersport.dk står vi altid klar med gode råd og en hjælpende hånd! Og har du af netop den grund spørgsmål til vores store udvalg af Pikeur rideudstyr? Så tøv endelig ikke med at kontakte os! Du kan give os et kald på 97 21 61 61, du kan skrive en mail til os på ridersport@pc.dk, eller du kan besøge os i butikken i Herning – vi glæder os til at høre fra dig!

 

 
1-12 af 31
PikeurRidebukserNiamedfullgrip-20
Tilgængelig 72, 76, 80, 84, 88
Pikeur Ridebukser Nia med fullgrip
1.449,95 DKK
tilbud
PikeurFayenneGripJeansGr-20
Specialpris 849,96 DKK
Pris: 1.699,95 DKK
PikeurLucindaVinterRidebuksermGrip-20
1.399,95 DKK
PikeurLilienDressurKjole-20
4.649,95 DKK
PikeurLineeZipShirtSort-20
Tilgængelig 36, 40, 42, 44
Pikeur Linee Zip Shirt Sort
499,95 DKK
1-12 af 31