Rideveste

Rideveste i alle de fede farver

I shoppen finder du et stort udvalg af de nyeste rideveste i alle prisklasser og kvaliteter. Du finder også nemt en ridevest der passer til det rideudstyr du har i forvejen. Du finder nemlig et bredt udvalaf smarte farver, så du kan vælge den du bedst kan lide.

Perfekt pasform og smarte detaljer ....Flere af ridevestene er figursyet, så de sidder helt perfekt og tæt på kroppen. Samtidig er flere af vestene også udstyret med to-vejs-lynlås, som er rigtig smart, hvis du bruger den mens du rider.
Stort set alle rideveste er forsynet med lommer foran eller i siden.

Alle de bedste mærker.... Kvalitet er ikke til at tage fejl af, og hos Rider Sport finder du den bedste kvalitet fra de bedste mærker indenfor rideveste. Du kan bl.a. finde rideveste fra Pikeur, Equipage, Kingsland , HV Polo, Cavalleria Toscana og mange flere.Uanset om du er på udkig efter de populære rideveste eller de mere unikke som alle andre ikke har, kan du finde det her i shoppen.

Rideveste til børn.... Ridevestene findes i flere forskellige størrelser, og naturligvis også til børn. Ridevestene i børnestørrelser findes også i mange forskellige prisklasser.

4 vare(r)
4 vare(r)