Bid

 

BID til heste

Bid til heste kommer i et stort udvalg, og her på siden har vi samlet en masse forskellige heste bid, således du har rig mulighed for at vælge netop det bid, der passer bedst til dig og din hest. Det kan dog være svært at finde frem til hvilket bid, der fungerer bedst til netop din hest. Ikke mindst, fordi der er så meget forskelligt at vælge imellem, men ligeledes fordi hver hest har forskellige behov. Du kan dog være rolig, for du skal nok ende med at finde det helt perfekte af slagsen. Her på siden finder du både 2-delte og 3-delte bid samt andre bid til heste såsom stangbid, hackemore og 3-rings bid. Vi har blandt andet de anerkendte bid fra Herman Sprenger.

Valg af bid til hest – hvad skal jeg have med i mine overvejelser?

Står du og mangler et nyt bid til din hest, er der mange forskellige faktorer, der spiller ind – og du skal være opmærksom på dem alle sammen, hvis du skal være helt sikker på at få valgt det rette bid til heste i forhold til din hests behov. Det korrekte bid til heste kan i bedste tilfælde give dig en bedre ridetur, en gladere hest og generelt bare en mere problemfri hverdag alt imens, at det forkerte bid til heste kan være årsagen til det komplet modsatte. Oplever du derfor problemer med din hest, og især under ridning, så er der altså mange gode grunde til at prøve et nyt bid af. Om du således skal vælge et bid fra Herman Sprenger, Neue Schule eller Myler afhænger helt af hvilke udfordringer, du har med din hest, hvilket bid du har redet med tidligere samt hvordan din hest reagerer på de enkelte bid til heste.

Bid til stærk hest – hvilket skal jeg vælge?

Har du været indenfor ridesporten i mange år, enten på det ene eller det andet plan, kan du sikkert nikke genkendende til, at rigtig mange ryttere har problemer med, at deres heste går hårdt på fortil. Det kan der naturligvis være mange årsager til, men mange af tilfældene kan løses med et nyt bid. Er hesten ikke tilpas med det bid til heste, du anvender, kan den i værste tilfælde udvide uhensigtsmæssig adfærd – dette blandt andet ved at flygte fra bidet, kaste med hovedet, lægge sig dybt og hårdt eller gå højt med hovedet. Har du én eller flere problemer med din egen hest, kan du med fordel teste Neue Schule bid ud – dette er nemlig nogle af de mest populære bid til stærke heste.

Stort udvalg af bid til heste hos Ridersport.dk

Udover at tilbyde bid til stærke heste, tilbyder vi hos Ridersport.dk naturligvis også en masse andre bid. Du finder blandt andet de helt perfekte af slagsen til sensitive heste samt til unghesten, der skal rides til for første gang. Udvalget spænder altså bredt, og vi tør derfor næsten også godt garantere, at du lige her på siden finder det bid til heste, du er på udkig efter. Og det gælder uanset, om du går og drømmer om et gummibid til heste eller et kandar bid – vi har lige det, du søger. Vælger du desuden at købe dit nye bid til heste her hos os, så sørger vi for, at du altid får et godt tilbud med på vejen. Således har du nemlig rig mulighed for at få en god ridetur hver gang, men helt uden, at du behøver at tømme hele din pengepung – og hvem ønsker ikke det? Så gå endelig på opdagelse i vores store udvalg af bid til heste her på siden, og find netop dine favoritter allerede i dag!

Fantastisk service og lynhurtig levering

Hos Ridersport.dk ved vi om nogen, hvad rigtigt rideudstyr betyder for dig som rytter. Vi sælger kun den bedste kvalitet, og du kan finde alt det nødvendige udstyr hos os. Når vi vejleder dig omkring købet af dit nye rideudstyr, tager vi desuden altid udgangspunkt i netop dine og din hests behov – og det gælder uanset, om du er stævnerytter, skovtursrytter eller rytter på andet hobbyniveau. Hos Ridersport.dk står vi altid klar med gode råd og en hjælpende hånd! Og har du af netop den grund spørgsmål til vores store udvalg af bid til hest? Så tøv endelig ikke med at kontakte os! Du kan give os et kald på 97 21 61 61, du kan skrive en mail til os på ridersport@pc.dk, eller du kan besøge os i butikken i Herning – vi glæder os til at høre fra dig!