Covalliero

 

Covalliero er en serie af ridetøj, du nemt kan mixe og matche – både med andet ridetøj fra samme mærke, men ligeledes med ridetøj fra andre mærker. Her på siden har vi samlet et stort udvalg af ridetøj fra netop Covalliero, således du har mulighed for at udforske alle dine favoritter. Du finder både Covalliero ridebukser, jakker, trøjer og meget, meget mere. Og uanset, hvad du vælger, så er det moderigtigt ridetøj til fornuftige priser, som alle og enhver kan være med på. Det er tøj, der holder dig varm og smart om vinteren samt let og luftig om sommeren. Du finder det både til damer og herrer samt voksne og børn – god fornøjelse.voksne.

Funktionelt og stilfuldt ridetøj fra Covalliero

Ridetøjet fra Covalliero er kendt for at være både flot og funktionelt samtidig med, at de mange designs er enkle og stilfulde. Det er desuden altid produceret i allerhøjeste kvalitet men bliver tilbudt til yderst favorable priser. Blandt vores udvalg her på siden finder du et væld af forskellige modeller, størrelser, farver og designs og du har rig mulighed for at finde noget, der falder lige i din smag. Så er du på udkig efter noget ridetøj til dig selv, dit barn eller blot en helt tredje? Ønsker du, at det skal være flot og slidstærkt men ikke vanvittigt dyrt? Så er ridetøjet fra Covalliero det helt rette valg for dig.

Covalliero ridetøj til alle sæsoner

Det er desuden ligegyldigt, om du mangler noget ridetøj til sommer eller vinter – Covalliero tilbyder nemlig ridetøj til alle sæsoner. Hos Ridersport.dk finder du for eksempel Covalliero ridetights, der er både tykke og tynde, så du har nogle til ethvert vejr. Ønsker du således at finde de helt perfekte ridetights til vinter, kan du overveje vores Covalliero vinter tights med full grip. Disse ridetighst er nemlig utroligt varme og ligeledes elastiske, hvorfor de er behagelige at have på samt klimaregulerende og åndbare. Det er tights med en høj og bred talje, der sikrer en god pasform og det lækre full grip sørger for, at du sidder godt fast i sadlen. De er helt perfekte til ethvert vintervejr, og med disse ridetights kan du være sikker på aldrig at fryse din ben i stalden igen!

Stort udvalg af Covalliero ridetøj hos Ridersport.dk

Her hos Ridersport.dk tilbyder vi altså et stort og ikke mindst spændende udvalg af ridetøj fra det anerkendte brand, Covalliero. Udvalget spænder bredt, og er du derfor på udkig efter noget nyt ridetøj? Så er du altså kommet til det helt rette sted. Vi tør næsten godt garantere, at vi har lige det, du søger, og det gælder altså uanset, om det er en Covalliero jakke eller noget helt andet, du mangler. Vælger du desuden at købe dit nye ridetøj her hos os, så sørger vi naturligvis for, at du altid får et godt tilbud med på vejen. Således har du nemlig rig mulighed for altid at se smart ud i stalden, men helt uden, at du behøver at tømme hele din pengepung – og hvem ønsker ikke det? Så gå endelig på opdagelse i vores store udvalg af Covalliero ridetøj her på siden, og find alle dine favoritter allerede i dag!

Fantastisk service og lynhurtig levering

Hos Ridersport.dk ved vi om nogen, hvad rigtigt rideudstyr betyder for dig som rytter. Vi sælger kun den bedste kvalitet, og du kan finde alt det nødvendige udstyr hos os. Når vi vejleder dig omkring købet af dit nye rideudstyr, tager vi desuden altid udgangspunkt i netop dine og din hests behov – og det gælder uanset, om du er stævnerytter, skovtursrytter eller rytter på andet hobbyniveau. Hos Ridersport.dk står vi altid klar med gode råd og en hjælpende hånd! Og har du af netop den grund spørgsmål til vores store udvalg af ridetøj fra Covalliero? Så tøv endelig ikke med at kontakte os! Du kan give os et kald på 97 21 61 61, du kan skrive en mail til os på ridersport@pc.dk, eller du kan besøge os i butikken i Herning – vi glæder os til at høre fra dig!

1-12 af 19
1-12 af 19