Ridehjelm

Ridehjelme i denne katagori er alle VG1 godkendte.

Hos Ridersport.dk har vi mange års erfaring indenfor salg af ridehjelme. Vi lægger stor vægt på, at du får en ridehjelm, der er sikker samt hvis pasform passer dit hoved helt perfekt. Af netop den grund går vi heller aldrig på kompromis med hverken pasformen eller komforten af de ridehjelme, vi forhandler. Er du i tvivl om, hvilken ridehjelm du skal købe? Så står vi naturligvis altid klar til at hjælpe, og med vores store erfaring er der næsten garanti for, at du finder én, der sidder helt perfekt. Så gå endelig på opdagelse i vores store udvalg af V1 godkendte ridehjelme her på siden allerede i dag!

Det er sund fornuft at ride med ridehjelm

Det vigtigste ved din ridehjelm er selvfølgelig, at den beskytter dit hoved, hvis du skulle falde af og slå dig. Men når det så er sagt, så er det også vigtigt, at den sidder komfortabelt. Det er desuden sund fornuft at tage en ridehjelm på, hver gang du sætter dig op på en hest, så din sikkerhed er i top. Derudover er det faktisk et krav, at du har ridehjelm på, hvis du skal ud og vise dig frem på stævnebanerne. Og du kan ikke blot bruge hvilken som helst ridehjelm – du skal bruge en ridehjelm, der er V1 godkendt. En god ridehjelm er således let og komfortabelt – og ikke mindst V1 godkendt. Det kan vi naturligvis sige om alle de ridehjelme, vi forhandler her hos Ridersport.dk, men de er ligeledes proppet med lækre egenskaber som luftgennemstrømning og rigelig med støddæmpning for komfort dagen lang.

En ridehjelm er helt uundværlig for din ryttersikkerhed

Ja, den er god nok. For den er nemlig designet til specifikt at modstå de slag, du måtte få, hvis du pludselig skulle styrte af hesteryggen i fuld fart. Og i modsætning til blandt andet cykelhjelme, så er ridehjelme konstrueret til at beskytte dig mod flyvende stumper samt andre farer, der kan være forbundet med ridning. En ridehjelm er derfor også helt essentielt uanset, hvilken hest du rider på, hvor du rider på den henne samt, om du er skovturs-, spring- eller dressurrytter. I spring er der typisk størst chance for fald, men derfor beskytter din ridehjelm dig altså stadig, når du tager en langsom skridttur i skoven. Her beskytter den ikke mindst mod eventuelle fald, men den beskytter dig ligeledes mod grene fra træerne. Så køb en sikker og billig ridehjelm her hos Ridersport.dk, og vær tryg på din næste ridetur – så kan du nyde din tur med ro i sindet!

Stort udvalg af ridehjelme hos Ridersport.dk

Her hos Ridersport.dk tilbyder vi således et stort og ikke mindst spændende udvalg af ridehjelme, der byder på billige ridehjelme til enhver smag. Blandt udvalget har du altså rig mulighed for at finde netop din næste ridehjelm, og vi står desuden altid klar med et godt tilbud til dig. Således kan du nemlig ride sikkert rundt på din bedste vens ryg, men helt uden, at du behøver at tømme hele din pengepung – og hvem ønsker ikke det? Så gå endelig på opdagelse i vores store udvalg af ridehjelme her på siden, og find netop din favorit ridehjelm allerede i dag!

Fantastisk service og lynhurtig levering

Hos Ridersport.dk ved vi om nogen, hvad rigtigt rideudstyr betyder for dig som rytter. Vi sælger kun den bedste kvalitet, og du kan finde alt det nødvendige udstyr hos os. Når vi vejleder dig omkring købet af dit nye rideudstyr, tager vi desuden altid udgangspunkt i netop dine og din hests behov – og det gælder uanset, om du er stævnerytter, skovtursrytter eller rytter på andet hobbyniveau. Hos Ridersport.dk står vi altid klar med gode råd og en hjælpende hånd! Og har du af netop den grund spørgsmål til vores store udvalg af ridehjelme? Så tøv endelig ikke med at kontakte os! Du kan give os et kald på 97 21 61 61, du kan skrive en mail til os på ridersport@pc.dk, eller du kan besøge os i butikken i Herning – vi glæder os til at høre fra dig!
1-12 af 59
HarrysHorsesikkerhedshjelmRoyalSparkle-20
Tilgængelig 52-54 CM, 58-60 CM
Harry´s Horse sikkerhedshjelm Royal Sparkle
799,95 DKK
HarrysHorseSikkerhedshjelmRoyalMatt-20
Tilgængelig 55-57 CM, 58-60 CM
Harry´s Horse Sikkerhedshjelm Royal Matt
799,95 DKK
CascoNoriUnicorn-20
Tilgængelig 52-56 CM
Casco Nori Unicorn
695,00 DKK
OneKconTopCrocoLder-20
549,95 DKK
OneKconTopCarbon-20
Tilgængelig 0, 1, 2
One K con. Top Carbon
699,95 DKK
OneKconTopPaintmattBordeaux-20
299,95 DKK
OneKDefenderElegChamudeSparkleChromeSort-20
Tilgængelig 51-52, 53-54, 55-56, 57-58, 59-60
One K Defender Eleg. Chamude Sparkle Chrome Sort
2.799,95 DKK
1-12 af 59