Dækkener

Dækkener i mange kvaliteter - stort udvalg i dækkener.

Med de helt rette dækkener har du mulighed for at klæde din hest på til enhver sæson. Og det betyder, at din hest til enhver tid vil være beskyttet mod vind og vejr uanset, hvad Moder Jord måtte byde på i løbet af dens levetid. Netop Danmarks blandede vejrforhold betyder dog, at du ikke kan nøjes med et enkelt dækken. Nej, som hesteejer i Danmark er det nødvendigt at være klar på lidt af hvert. Den ene dag er det høj solskin og glohedt, den næste står regnen ned i lårfede stråler. Det kan være et ægte mareridt at regne ud, hvilket dækken din hest skal have på i morgen, og du kan derfor med fordel have nogle forskellige liggende. Nogle til sommer, nogle til forår/efterår og nogle til vinter.

Vi har stalddækkener, overgangsdækkener, vinterdækkener fra WeatherBeeta, Eskadron, Totti, Horseware, Rider by Horse mm.

Billige Dækkener finder du også her på siden.

Køb dit Amigo dækken på Ridersport.dk

Amigo dækken stammer fra Horseware i Irland. 

Amigodækkener findes i Vinterdækken - overgangsdækken - sommerdækken - stalddækken - sveddækken.

Dækkenerne findes også i forskellige modeller, som opflyder de forskellige behov:
Wug-typen, som er med kort hals
Plus-typen - der enten er med høj integreret hals eller med aftagelig høj hals
XL-typen - til de kraftige heste

Hos Ridersport.dk har vi Amigo dækken i 2 varianter


Se vores udvalg af Amigo dækken her

Dækkener til de regnfulde dage

Af dækkener skal du først og fremmest investere i et regndækken, som du selvsagt skal bruge, når det regner. I hvert fald på de dage, hvor det også blæser og er koldt. På disse dage vil din hests pels nemlig have svært ved at holde regnen ude, og den kan derfor hurtigt komme til at fryse, hvis ikke den har et dækken på. Det er dog værd at vide, at det er lige så skadeligt for din hest at have det for varmt som at have det for koldt. Så vær hele tiden opmærksom på, hvilken temperatur din hest har ved berøring. Denne type dækkener kommer derfor både med og uden for, så du helt selv kan bestemme, hvor varmt et regndækken din hest skal have på.

Dækkener – disse skal du vælge til vinter og overgangsperioder

I overgangsperioder som efterår og forår er et regndækken typisk ikke varmt nok, mens et vinterdækken er for varmt. Til disse årstider findes således overgangsdækkener, som typisk ligger mellem 100-250 gram, mens regndækkener typisk ligger mellem 0-100 gram og vinterdækkener 250-450 gram. Dækkener til overgangsperioderne skal blot være åndbare samtidig med, at de kan udstå regn og kulde. Dækkener til vinter, altså vinterdækkerne, er derimod den tykkeste form for dækkener, du kan få. Det er et sådant dækken, du skal have fat i til vinter, når vejret byder på minusgrader, sne, regn og lignende.

Dækkener der holder din hest varm under opvarmning

Der findes naturligvis langt flere typer af dækkener, som din hest kan have på udenfor – og du finder alle de forskellige typer lige her på siden. Udover udendørsdækkener findes der dog også dækkener, din hest kan have på indenfor. Her er der blandt andet tale om stalddækkener samt ridedækkener. Altså dækkener, din hest kan have på, mens den er på stald samt dækkener, du kan bruge til at holde din hest varm, mens I varmer op til den helt store ridetur. Til ridning bør du kigge efter det, man kalder skridttæpper eller lændedækkener.

Stort udvalg af dækkener hos Ridersport.dk

Her hos Ridersport.dk tilbyder vi altså et stort og ligeledes spændende udvalg af dækkener til heste, og vi tør derfor næsten også godt garantere, at vi har nogle, der passer til netop din hest. Se blandt andet vores mange Horseware dækkener, der altid er et sikkert valgt. Køber du dine dækkener her hos os, så sørger vi naturligvis for altid at have nogle dækkener til heste på tilbud. Således har du nemlig mulighed for at holde din hest varm og tør uanset vejrforholdene, men helt uden, at du behøver at tømme hele din pengepung – og hvem ønsker ikke det? Så gå endelig på opdagelse i vores store udvalg af dækkener her på siden, og find alle dine favoritter allerede i dag!

Fantastisk service og lynhurtig levering

Hos Ridersport.dk ved vi om nogen, hvad rigtigt rideudstyr betyder for dig som rytter. Vi sælger kun den bedste kvalitet, og du kan finde alt det nødvendige udstyr hos os. Når vi vejleder dig omkring købet af dit nye rideudstyr, tager vi desuden altid udgangspunkt i netop dine og din hests behov – og det gælder uanset, om du er stævnerytter, skovtursrytter eller rytter på andet hobbyniveau. Hos Ridersport.dk står vi altid klar med gode råd og en hjælpende hånd! Og har du af netop den grund spørgsmål til vores store udvalg af billige dækkener til heste? Så tøv endelig ikke med at kontakte os! Du kan give os et kald på 97 21 61 61, du kan skrive en mail til os på ridersport@pc.dk, eller du kan besøge os i butikken i Herning – vi glæder os til at høre fra dig!

horseware_amigo_bravo_12_plus_daekken
Eksempel på et Amigo dækken