Equiline beklædning og rideudstyr

 

Equiline italiensk kvalitet til hest og rytter

Equiline tilbyder kvalitetsprodukter til hest og rytter. Her på siden har vi samlet et stort udvalg af produkter fra netop Equiline, og du finder alt lige fra Equiline ridebukser til Equiline dækkener med helt unikke pasformer. Og uanset, om du mangler udstyr til hest eller rytter, kan du være helt sikker på, at Equiline leverer produkter af allerhøjeste kvalitet. Vælger du for eksempel et Equiline underlag, får du et underlag, der er perfekt til både hverdag og stævner. Af beklædning til rytteren finder du både noget til drenge og piger samt børn og voksne, så gå endelig på opdagelse i det store udvalg allerede i dag – vi tør næsten godt garantere, at du finder præcis det, du er på udkig efter!

Historien om Equiline

Brandet blev grundlagt helt tilbage i 1989 i den italienske by, Padua. Dette af de to brødre, Paolo og Renato Marchetto. Brødrene havde begge en stor lidenskab og ekspertise for heste og ridesport, og de brugte det til at skabe verdens første underlag lavet af naturlige fibre, med en meget åndbar polstring samt med fremragende stødabsorbering. Med både Michel Robert og Nick Skeltons hjælp, fik hele verden pludselig bekendt med brandet, og i dag er Equiline distribueret ud til over 800 butikker i mere end 60 lande. Den dag i dag er det stadig innovation, der kendetegner Equiline som brand. Deres udstyr henvender sig desuden til både spring-, dressur- og jagtryttere samt til både børn og voksne, mænd og kvinder.

Du kan trygt vælge Equiline udstyr til både hest og rytter

Equiline er et italiensk kvalitetsbrand, der står for innovation i funktion og materialer – og det gælder altså uanset, om der er tale om deres udstyr til hest eller rytter. Derudover tilbyder alle Equiline produkter også en høj grad af teknisk kvalitet. Det sikrer holdbarheden af produkterne samt funktionaliteten under ridningen. Er du således på udkig efter noget nyt rideudstyr til enten dig selv eller din hest? Så kan du med stor fordel vælge Equiline. Vælg blandt andet mellem Equiline stævnjakker, ridebukser, poloer og mange, mange andre beklædningsdele. Til hest tilbyder de et lige så bredt udvalg af udstyr som underlag, bandager, dækkener, grimer og masker. Det er dog især deres ridebukser, som Equiline er kendt for. Disse har nemlig smalle ben, og især omkring knæene og underbenet. Derudover er de lavet i strækbart materiale, og det gør ridebukserne helt fantastiske at have på.

Stort udvalg af Equiline produkter hos Ridersport.dk

Her hos Ridersport.dk er vi helt vilde med Equiline, og derfor har vi har på siden samlet et stort udvalg af deres produkter. Udvalget spænder bredt, og derfor tør vi næsten også godt garantere, at du finder lige det produkt, du søger – og uanset, om det er en Equiline stævnejakke eller et par Equiline bandager. Der er noget for enhver smag, og vælger du at købe dine nye Equiline produkter her hos os, så sørger vi for, at du altid får et godt tilbud med på vejen. Således har du nemlig rig mulighed for at optimere din ridning med deres lækre produkter, men helt uden, at du behøver at tømme hele din pengepung – og hvem ønsker ikke det? Så gå endelig på opdagelse i vores store udvalg af Equiline produkter her på siden, og find alle dine favoritter allerede i dag!

Fantastisk service og lynhurtig levering

Hos Ridersport.dk ved vi om nogen, hvad rigtigt rideudstyr betyder for dig som rytter. Vi sælger kun den bedste kvalitet, og du kan finde alt det nødvendige udstyr hos os. Når vi vejleder dig omkring købet af dit nye rideudstyr, tager vi desuden altid udgangspunkt i netop dine og din hests behov – og det gælder uanset, om du er stævnerytter, skovtursrytter eller rytter på andet hobbyniveau. Hos Ridersport.dk står vi altid klar med gode råd og en hjælpende hånd! Og har du af netop den grund spørgsmål til vores store udvalg af Equiline produkter til hest og rytter? Så tøv endelig ikke med at kontakte os! Du kan give os et kald på 97 21 61 61, du kan skrive en mail til os på ridersport@pc.dk, eller du kan besøge os i butikken i Herning – vi glæder os til at høre fra dig!

1-12 af 36
EquilineundertrjeiLycraSort-20
299,95 DKK
tilbud
EquilineStalddkkenRolph400G-20
Specialpris 839,97 DKK
Pris: 1.199,95 DKK
tilbud
EquilineStaldDkkenRayner400G-20
Tilgængelig 155, 165, 135
Equiline Stald Dækken Rayner 400G
Specialpris 594,97 DKK
Pris: 849,95 DKK
EquilinePantaloneKnGripSort-20
1.349,95 DKK
EquilinePantaloneFullGripSort-20
Tilgængelig 40=36, 38=34
Equiline Pantalone Full Grip Sort
1.449,95 DKK
tilbud
EqulineOvergangsDkkenVandtt200GBrun-20
Specialpris 594,97 DKK
Pris: 849,95 DKK
tilbud
EquilineStvnebluseHvidStrM-20
Specialpris 399,95 DKK
Pris: 899,95 DKK
1-12 af 36