Kingsland

 

Kingsland beklædning til alle - Kingsland kvalitet og funktions tøj.

Kingsland er et anerkendt brand, der bestræber sig på at levere udstyr til både hest og rytter, som kan bruges til en helt unik sport – nemlig ridesport. En sport, der i høj grad handler om forholdet mellem hest og rytter. Men ligeledes en sport, der understøttes af alverdens udstyr, der er med til at beskytte begge parter, men som ligeledes er med til at gøre hverdagen med ridesport nemmere. Hos Ridersport.dk er vi helt vilde med produkterne fra Kingsland, og derfor har vi her på siden også samlet et stort udvalg af netop Kingsland produkter. Du finder alt lige fra Kingsland ridebukser til rytteren samt Kingsland underlag til hesten.

Historien om Kingsland

Brandet, Kingsland, er et af vores tids absolut mest populære brands indenfor ridesporten. Det er et brand, der udvikler og tilpasser sine kollektioner til ridesportens helt unikke livsstil, og som desuden har mange års erfaringen i branchen. Kingsland er nemlig et norsk brand, der har eksisteret lige siden 1999. Gennem årene har de dog vokset sig så store, at de den dag i dag er en af verdens største producenter af rideudstyr. Kingsland har især et ry for sin subtile blanding af klassisk design og moderne design, men de henvender sig generelt til en bred målgruppe. Deres produkter egner sig nemlig til både børn og voksne, høje som lave, mænd som kvinder.

Derfor skal du vælge rideudstyr fra Kingsland

Rideudstyret fra Kingsland er funktionelt og af allerhøjeste kvalitet, men det er ligeledes i et stilrent design, der falder i alles smag. Derudover er Kingsland også kendt for at tilbyde udstyr, der har en høj åndbarhed, så både hest og rytters komfort sikres under ridningen. Den gode kvalitet sikrer endvidere, at dit rideudstyr fra Kingsland holder i alt slags vejr samt, at du kan have glæde af det i mange år frem. Vælger du således at købe rideudstyr fra det anerkendte brand, Kingsland, kan du altså være helt sikker på at få eksklusive designs til yderst fornuftige priser.

Kingsland leverer udstyr til både hverdag og stævne

Blandt udvalget af rideudstyr fra Kingsland finder du udstyr til både hverdags- og stævnebrug. Og det gælder desuden både af udstyr til hest og rytter. Til dig selv kan du blandt andet se nærmere på vores Kingsland jakker eller Kingsland tights. En Kingsland jakke vil give dig mulighed for at bevæge dig ud i alt slags vejr, mens et par Kingsland tights giver dig fuld bevægelsesfrihed, åndbart samt hurtigtørrende materiale. Skal du til stævne i nærmeste fremtid, kan du dog også med stor fordel tjekke Kingslands stævneudstyr ud. Deres stævnejakker, stævnebluser og andet stævnetilbehør er det bedste af det bedste, og derfor helt perfekt til, når du og din hest skal stå skarpt på stævnebanen.

Stort udvalg af Kingsland produkter hos Ridersport.dk

Her hos Ridersport.dk tilbyder vi altså et stort og ligeledes spændende udvalg af Kingsland produkter til både hest og rytter, og derfor finder du med garanti også noget, der falder lige i din smag. Køber du desuden dine nye Kingsland produkter her hos os, så sørger vi for, at du altid får et godt tilbud med på vejen. Således har du nemlig rig mulighed for at stå skarpt både til hverdag og til stævne, men helt uden at tømme hele din pengepung – og hvem ønsker ikke det? Så gå endelig på opdagelse i vores store udvalg af Kingsland produkter her på siden, og find alle dine favoritter allerede i dag!

Fantastisk service og lynhurtig levering

Hos Ridersport.dk ved vi om nogen, hvad rigtigt rideudstyr betyder for dig som rytter. Vi sælger kun den bedste kvalitet, og du kan finde alt det nødvendige udstyr hos os. Når vi vejleder dig omkring købet af dit nye rideudstyr, tager vi desuden altid udgangspunkt i netop dine og din hests behov – og det gælder uanset, om du er stævnerytter, skovtursrytter eller rytter på andet hobbyniveau. Hos Ridersport.dk står vi altid klar med gode råd og en hjælpende hånd! Og har du af netop den grund spørgsmål til vores store udvalg af Kingsland produkter til hest og rytter? Så tøv endelig ikke med at kontakte os! Du kan give os et kald på 97 21 61 61, du kan skrive en mail til os på ridersport@pc.dk, eller du kan besøge os i butikken i Herning – vi glæder os til at høre fra dig!

 

1-12 af 85
tilbud
KingslandDressurGamacherUla-20
Specialpris 349,95 DKK
Pris: 579,95 DKK
KLArgusKasket201HC255-20
199,95 DKK
KLArgosAnkelStrmpe-20
Tilgængelig 35-37, 38-40
KL Argos Ankel Strømpe
109,95 DKK
KLClassicCoolmaxknstrmper-20
Tilgængelig 35-37, 38-40
KL Classic Coolmax knæ strømper
109,95 DKK
KingslandDominickJuniorJakke203OW480-20
1.649,95 DKK
KingslandClassicOvertrksBuksHvid-20
899,95 DKK
tilbud
KingslandSloaneStvnejakkeNavy-20
Specialpris 1.150,00 DKK
Pris: 2.299,95 DKK
1-12 af 85