Naf - clean sport *****

Naf - Clean Sport *****

For mere end tredive år siden lancerede vi det første nutraceutiske tilskud til heste på det britiske marked, og lige siden har vi arbejdet med at udvikle effektive produkter. Ved hjælp af dokumenterede naturlige ingredienser, skaber vi unikke effektive produkter. Når det kommer til kvalitet og Clean Sport har vi har et enestående engagement, og med vores dedikerede team af medarbejdere er vi fokuseret på ikke kun at opfylde industriens forventninger, men at overgå dem, se kategorierne nedenfor for yderligere information.

Vi bruger kun de bedste naturlige ingredienser, som er fuldt sporbare og ved at kombinere dem skaber vores team af dyrlæger og forskere unikke produkter. Forskningen ledes af Dr. Nicholas Larkins BVSc DSc MRCVS, og varetages af ernæringseksperter under den erfarne og kendte Kate Hore. Resultatet er en bred vifte af effektive produkter fra led, åndedræt, hove, fordøjelse, mave og beroligende kosttilskud.

Alt imens vi er utroligt stolte af at være den eneste officielle leverandør af fodertilskud og plejeprodukter til de britiske teams og topryttere rundt om i verden, er vi lige så stolte af hvordan vores produkter har hjulpet dig og din hest. Vi mener at alle heste, lige fra de søde Shetlandsponyer til de storslående Shires heste, fortjener en FIVE STAR behandling!

4 vare(r)
4 vare(r)