VILKÅR, PERSONDATABEHANDLING OG BETALING

 

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra Rider Sport. 
Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem dig som køber og Rider Sport. 

Dokumentation og vejledning:
Hvis der findes produktbeskrivelser og brugervejledninger til varen, følger disse med leverancen fra Rider Sport. 
Ønsker du yderligere oplysning eller rådgivning fra Rider Sport side, er denne af vejledende art. Rider Sport indestår for, at varerne opfylder kravene til CE-mærkning.

Leveringstidspunkt og transport:
Levering af varer fra Rider Sport anses for sket, når forbrugeren har fået varen udleveret. Forsendelsen af varer sker med Gls eller Postdanmark. Leveringstid  ca.1-3 hverdage.Hvis andet får du besked via tlf. eller mail.
Der er gratis fragt ved køb af varer for over 499 kroner (gælder kun ved GLS pakkeshop.)

Risikoen for varerne:
Risikoen for varer købt af Rider Sport overgår til dig som forbruger på leveringstidspunktet.

Reklamation:
Eventuelle fejl eller mangler ved levering fra Rider Sport, skal påberåbes i rimelig tid efter, at du har opdaget fejlen. Det en din pligt at angive og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Hvis du opdager en fejl, skal du hurtigt rette henvendelse til Rider Sport].

Du kan som udgangspunkt kun klage over fejl, der viser sig senest to år efter du har fået varen leveret. For varer med begrænset holdbarhed, er din klagemulighed afgrænset af den holdbarhedsperiode, Rider Sport har stillet dig i udsigt.

Fortrydelsesret:
Rider Sport yder 14 dages fortrydelsesret, gældende fra den dag du modtager dine varer.  Varer købt som julegave, byttes indtil den 14 januar.
Du har pligt til at returnere varen i væsentlig samme stand og mængde, som den er modtaget. Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen.

Du skal selv afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Varen kan kun returneres med GLS eller PostNord til vores Firma adresse.

(ikke med Dao)Betaling:
Handelskonceptet i Ridersport Internet er baseret på kontant betaling ved bestilling af varen.

Dette sker ved hjælp af:

1) On-line Betaling
Betaling foregår med Dankort eller Visa/Dankort (sikker SSL-netforbindelse, godkendt af PBS).
Pengene trækkes først, når vi afsender varerne.

2) Bankoverførsel
De kan ligeledes vælge at indbetale beløbet med ANGIVELSE AF: "Ridersport: ORDRENR XXXXX" på vores konto reg. nr.: 5096 kontonr.: 1061194
Varen ekspederes først, når vi har registreret Deres indbetaling.

I tilfælde af, at den bestilte vare er i restordre, hæves beløbet ikke på Deres dankortbetaling, pengene tilbageføres eller Deres Check tilbagesendes omgående.

Varen skal i så fald bestilles igen for levering.

Vi tager forbehold overfor pris- og afgftsændringer, udsolgte varer og trykfejl.

Alle priser i Rider Sport - på web-adressen  www.ridersport.dk  er inkl. Moms.

Persondatapolitik hos Rider Sport Aps

Vi indhenter kun persondata i de tilfælde, hvor dette skulle være relevant for os, og vi vil kun indhente persondata, hvis det er relevant for din aktivitet hos Rider Sport Aps

Ved indsamling, behandling og anvendelse af dine persondata overholder vi altid alle relevante lovbestemmelser.

Vi vil kun opbevare dine persondata, så længe vi enten er pålagt en juridisk forpligtelse hertil, eller så længe det er relevant for den hensigt, hvormed de blev indsamlet.

Oplysninger vi indsamler

Hvis du ønsker at købe og modtage et produkt fra os, har vi brug for at indsamle visse persondata for at kunne gennemføre handlen og for at kunne tilbyde dig vores services.

Vi kan indhente oplysninger som f.eks. navn, e-mailadresse, postadresse, leveringsadresse (hvis den varierer fra postadresse), telefonnummer og betalingsoplysninger.

Rider Sport Aps indsamler og behandler dine persondata, når du foretager dig følgende:

  • Besøger vores hjemmeside
  • Gennemfører et køb af vores produkter
  • Opretter en kundekonto
  • Tilmelder dig vores nyhedsbrev
  • Anmelder vores hjemmeside
  • Sender os spørgsmål, reklamationer eller feedback

 

Den dataansvarlige

Den dataansvarlige for indsamling, behandling og anvendelse af dine personoplysninger på Peter Mathiasen - Rider Sport Aps , Engdalsvej 12 B 7400 Herning

Behandlingsgrundlag og formål

Dine almindelige kontaktoplysninger som navn og adresse indhenter vi for at kunne levere det produkt, som du har købt hos os. Din e-mailadresse indhenter vi for at kunne sende dig en ordrebekræftelse samt en leveringsbekræftelse.

 

Når du betaler for dit produkt indsamler vi dit navn, dine kortdata og IP-adresse. De oplysninger, der indsamles i forbindelse med betalingstransaktionen, anvendes og gemmes kun til betalingsafvikling og opfyldelse af den indgåede aftale.

 

Hvis du under registreringsprocessen eller på vores hjemmeside har givet os dit samtykke hertil, bruger vi din e-mailadresse til udsendelse af et nyhedsbrev. Du kan til enhver tid til- og afmelde dig nyhedsbrevet. Alle nyhedsbreve indeholder også et link til afmelding. Hvis behandling af persondata er baseret på dit samtykke, har du til enhver tid ret til at tilbagekalde samtykket.

 

Hvis du ikke ønsker at opgive de persondata, som er påkrævet for at gennemføre et køb af et produkt, vil du desværre ikke have mulighed for at købe produkter af os på vores hjemmeside.

 

Dine oplysninger (undtagen din e-mailadresse, hvis du har givet samtykke til behandling heraf med henblik på modtagelse af tilbud) vil blive slettet (5 år) efter, at du har modtaget din vare.

 

 

Andre modtagere af personoplysninger

 

Vi sælger ikke dine persondata til tredjemand, og vi overfører ikke dine persondata til tredjelande.

 

Hvis du har bestilt levering, vil oplysningerne om dit navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse blive udleveret til vores fragtfirma, pt. Gls – Post Nord med henblik på levering af dine indkøb.

 

Hvis du vælger at anmelde vores hjemmeside, vil dit navn og din e-mailadresse blive overført til anmeldelsessiden.

 

 1. har vores webshop og betalingssystem gennem DanDomain A/S, som fungerer som vores databehandler. Alle persondata som du oplyser på vores hjemmeside vil blive opbevaret i DanDomains datacentre.

 

Vi har indgået databehandleraftaler med vores databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

 

Dine rettigheder

Som den registrerede har du en række rettigheder, som vi til enhver tid skal sikre opfyldelse af. Du har ret til at anmode os om følgende:

 • At få adgang til og få rettet/ændret dine persondata
 • At få slettet persondata

Du har derudover ret til at protestere over behandlingen af dine personlige data, og du har ret til at indgive klage til en databeskyttelsesmyndighed.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til vores e-mailadresse Ridersport@pc.dk.