Rideudstyr med 29 års erfaring

Hos Ridersport.dk ved vi om nogen, hvad rigtigt rideudstyr betyder for en rytter. Vi sælger kun den bedste kvalitet, og du kan finde alt det nødvendige udstyr hos os. Det bedste rideudstyr er det, der passer til dig som rytter og selvfølgelig hesten. Der er nemlig vigtigt, at dit udstyr ikke blot er komfortabelt for dig, men at du også tænker på din hest. Ingen kender din hest bedre end dig, så lyt til den og læs dens signaler, hvis du har købt nyt rideudstyr. Vi har alt inden for beklædningsikkerhedsudstyrsadlertrenser og grimerdækkener, underlag, bandager og gamacher, stævnebeklædning og meget andet.

Hos Ridersport.dk tager vi udgangspunkt i netop dine behov. Om du er stævnerytter, skovtursrytter eller rytter på andet hobbyniveau, så kan vi hjælpe dig. Når du skal vælge dit rideudstyr, er funktionalitet et element, som der skal være i højsædet. Det vigtige er, at der er balance mellem udstyrets funktionalitet og dets komfortable niveau. Her er sikkerheden bl.a. en meget vigtig faktor, som oftest hænger sammen med funktionalitet. Det at ride er ingen ufarlig ting. Derfor bør sikkerhed være et fokus område hos dig. For at tage udgangspunkt i et specifikt stykke udstyr kan vi tage ridehjelmen. Der er måske ikke så mange, der tænker særligt meget over hjelmen – andet end den skal passe. Men når du første gang er faldet af hesten, mærker du måske første gang din hjelms rigtige styrker og ikke mindst svagheder. Vi anbefaler derfor, at du er ekstra opmærksom, når vælger din ridehjelm. Ligesom hjelmen er der som nævnt en masse andet udstyr, og vi kan selvfølgelig ikke gennemgå det hele minutiøst til mindste detalje.

Der er mange forskellige mærker at vælge i mellem, og hos os kan du finde de mest anerkendte og solgte brands. Hos os finder du bl.a. Cavalleria Toscana,  Pikeur, Kingsland, Samshield, Lorenzini, Free Jump, Cavallo, Schockemöhle, Kieffer, Eskadron, Antares, Rider by Horse, Equiline, Prestige, Passier og mange flere. Lige meget hvilket mærke du vælger, så står Ridersport.dk klar til at hjælpe. Ligesom du ikke må gå på kompromis med dine præferencer i valget af rideudstyr, går vi ikke på kompromis med den gode service. Har du spøgsmål – så ring på 97216161 på hverdage mellem kl 11.00 - 17,30