Horseware

 

HorseWare Ireland - En sikker vinder inden for dækkener.

Horseware er et yderst anerkendt rideudstyrsbrand, og de er især kendt for deres mange fantastiske dækkener. Horseware dækkener er nemlig kendetegnet ved høj kvalitet og fantastisk pasform, hvorfor de passer til stort set enhver hest uanset kropsbygning. Derudover tilbyder brandet ligeledes dækkener i flere forskellige kvaliteter og prisklasser, hvorfor du kan være helt sikker på at finde et Horseware dækken, der matcher netop dine ønsker og behov. Se eksempelvis de populære Amigo, Rambo og Rhino dækkener.

Hvem er Horseware?

Brandet, Horseware, blev grundlagt helt tilbage i 1985, og man kan derfor roligt sige, at det er et brand med mange års erfaring på bagen. Det afspejler sig naturligvis også i deres produkter, og de har nærmest lige siden deres grundlæggelse været pionerer på dækkenmarkedet – og især med deres velkendte dækken, Rambo Original. Den dag i dag er Horseware et af de mest pålidelige brands på markedet, og skal du derfor have et nyt dækken til din hest? Jamen så kan du med fordel vælge ét eller flere fra Horseware. Og for det ikke skal være løgn, så er det ikke engang kun dækkener, de tilbyder. De er ligeledes førende indenfor produkter til hunde og mennesker, men af andet udstyr til hesten er blandt andet Micklem trensen og Ice-Vibe systemet værd at nævne.

Horseware Rambo dækkener er uopslidelige

Rambo dækkenserien er det originale produkt fra Horseware, men dækkenerne er stadig nogle af de bedst sælgende den dag i dag. Det er dækkener med en halvhøj hals, der sørger for ikke at skabe trykpunkter samt forebygger gnavning. Dækkenerne bliver desuden lavet i de mest holdbare og uopslidelige materialer på markedet. De bliver nemlig lavet med 1000D ballistisk nylon – det samme materiale som militære våbenveste oprindeligt blev lavet af. Af netop den grund er Horseware Rambo dækkener altså også både robuste og varme samtidig med, at de er åndbare.

Amigo og Rhino dækkener fra Horseware

Udover Rambo serien finder du ligeledes serier som Rhino og Amigo. Dette er serier, der vægter stil og design højt. Det er dækkener, der appellerer til de fleste, og de mest gengående farver er blå og sort. Og uanset, om du ønsker et købe et Rambo, Amigo eller Rhino dækken, har du naturligvis mulighed for at vælge mellem flere forskellige modeller. Du kan blandt andet udforske de mange udedækkener, stalddækkener, fluedækkener og meget, meget mere. Og uanset, hvilket Horseware dækken du vælger, kan du være sikker på at få samme høje kvalitet.

Stort udvalg af Horseware dækkener hos Ridersport.dk

Her hos Ridersport.dk tilbyder vi altså et stort og ikke mindst spændende udvalg af dækkener fra det anerkendte brand, Horseware. Udvalget spænder bredt, og af netop den grund tør vi næsten også godt garantere, at du finder lige det, du er på udkig efter til din hest. Og det gælder altså uanset, om det er en Horseware liner, du er på udkig efter, eller om det er en Horseware fluemaske, du mangler. Og køber du det desuden lige her hos os, så sørger vi naturligvis for, at du altid får et godt tilbud med på vejen. Således har du nemlig rig mulighed for at klæde din hest godt på, men helt uden, at du behøver at tømme hele din pengepung – og hvem ønsker ikke det? Så gå endelig på opdagelse i vores store udvalg af Horseware produkter her på siden, og find alle dine favoritter allerede i dag!

Fantastisk service og lynhurtig levering

Hos Ridersport.dk ved vi om nogen, hvad rigtigt rideudstyr betyder for dig som rytter. Vi sælger kun den bedste kvalitet, og du kan finde alt det nødvendige udstyr hos os. Når vi vejleder dig omkring købet af dit nye rideudstyr, tager vi desuden altid udgangspunkt i netop dine og din hests behov – og det gælder uanset, om du er stævnerytter, skovtursrytter eller rytter på andet hobbyniveau. Hos Ridersport.dk står vi altid klar med gode råd og en hjælpende hånd! Og har du af netop den grund spørgsmål til vores store udvalg af Horseware dækkener? Så tøv endelig ikke med at kontakte os! Du kan give os et kald på 97 21 61 61, du kan skrive en mail til os på ridersport@pc.dk, eller du kan besøge os i butikken i Herning – vi glæder os til at høre fra dig!

4 vare(r)
HorsewareLiner400gramNavy-20
679,95 DKK
AmigoBugBusterVamooseSilver-20
999,95 DKK
4 vare(r)