Cavalleria Toscana

Cavalleria Toscana Italiensk design til dig og din hest.

Cavalleria Toscana er et af de førende brands indenfor ridesporten, og de er især kendt og elsket for deres høje italienske kvalitet, deres smukke designs, klassiske looks og naturligvis funktionelle materialer. Cavalleria Toscana er, med andre ord, et brand, du med tryghed kan vælge om og om igen helt uden at blive træt af det – deres produkter skuffer nemlig aldrig! Så mangler du nogle udstyr enten til dig selv eller til din hest? Sætter du desuden pris på kvalitet og lækkert design? Så er Cavalleria Toscana lige noget for dig! Udforsk blandt andet vores mange Cavalleria Toscana underlag og Cavalleria Toscana ridebukser her på siden – du vil ikke blive skuffet! Nyheder fra Cavalleria Toscana finder du her på siden.
Bemærk at alle størrelser er Italienske størrelser - Dvs. : IT 40 = EU 36

I Cavalleria Toscana fører vi til rytteren: Ridejakker, Stævnejakker, Træningspolo, StævnePolo, Strømper, Ridebukser, Ridehandsker og bælter
Cavalleria Toscana til Piger og Drenge - Til Damer og Herre.

I Cavalleria Toscana til hest er underlag, hutter, tæpper mm
 

Hvad kendetegner Cavalleria Toscana som brand?

Det italienske brand, Cavalleria Toscana, blev grundlagt helt tilbage i 2008 med en mission om at gøre ridetøj mere elegant men uden, at det mistede sin funktionalitet. Og det kan man i den grad sige, at de er lykkedes med! Siden 2008 er det derfor også gået stærkt, og den dag i dag er brandet kendt hele verden over. De tilbyder naturligvis stadig elegant udstyr til hest og rytter, der har kvalitet og funktionalitet i højsædet. Og idet de netop anvender funktionelle materialer af allerhøjeste kvalitet til at skabe deres produkter, formår Cavalleria Toscana gang på gang at lave ridebukser, bluser, stævnejakker osv. i lækkert strækbart materiale, der altid er med til at øge din præstationsevne som ekvipage. Der bliver desuden løbende lanceret nye kollektioner til både hest og rytter, hvorfor du har rig mulighed for at finde Cavalleria Toscana udstyr, der falder lige i din smag.

Cavalleria Toscana udstyr er slidstærkt, funktionelt og kvalitetssikkert

Skal du således ud og have fat i noget nyt udstyr til enten dig eller din hest, så kan du altså med stor fordel investere i udstyr, der er slidstærkt, funktionelt og af høj kvalitet – det er helt klart en investering, der er værd at lave. Hos Ridersport.dk anerkender vi materialer, der er netop funktionelle, slidstærke og kvalitetssikre, og derfor går vi heller aldrig på kompromis med kvaliteten på det udstyr, vi tilbyder her på webshoppen og i vores butik i Herning. Og Cavalleria Toscana er netop ét af de brands, vi kan stå inde for. Deres udstyr lever op til alle vores krav, og det er udstyr, du og din hest kan have glæde af i mange år frem - både i forhold til æstetik og funktionalitet. Fælles for alle vores Cavalleria Toscana produkter er desuden, at de er nøje udvalgt, således vi kan sikre, at du udelukkende bliver tilbudt den absolut ypperste kvalitet.

Stort udvalg af Cavalleria Toscana udstyr hos Ridersport.dk

Her hos Ridersport.dk tilbyder vi altså et stort og ligeledes spændende udvalg af Cavalleria Toscana produkter. Udvalget spænder bredt, og vi tør derfor næsten også godt garantere, at du lige her hos os finder nogle Cavalleria Toscana produkter, der falder lige i din smag. Køber du desuden dit rideudstyr her hos os, så sørger vi for, at du altid får et godt tilbud med på vejen. Således har du nemlig rig mulighed for at øge din og din hests præstation med det rette udstyr, men helt uden, at du behøver at tømme hele din pengepung – og hvem ønsker ikke det? Så gå endelig på opdagelse i vores store udvalg af Cavalleria Toscana produkter, og find alle dine favoritter allerede i dag!

Fantastisk service og lynhurtig levering

Hos Ridersport.dk ved vi om nogen, hvad rigtigt rideudstyr betyder for dig som rytter. Vi sælger kun den bedste kvalitet, og du kan finde alt det nødvendige udstyr hos os. Når vi vejleder dig omkring købet af dit nye rideudstyr, tager vi desuden altid udgangspunkt i netop dine og din hests behov – og det gælder uanset, om du er stævnerytter, skovtursrytter eller rytter på andet hobbyniveau. Hos Ridersport.dk står vi altid klar med gode råd og en hjælpende hånd! Og har du af netop den grund spørgsmål til vores store udvalg af Cavalleria Toscana produkter til hest og rytter? Så tøv endelig ikke med at kontakte os! Du kan give os et kald på 97 21 61 61, du kan skrive en mail til os på ridersport@pc.dk, eller du kan besøge os i butikken i Herning – vi glæder os til at høre fra dig!

1-12 af 69
1-12 af 69