Eskadron

 

Eskadron - Tysk Kvalitet med mange års erfaring.

Eskadron er et kendt tysk mærke indenfor udstyr til hesten. Hos Ridersport.dk fører vi et stort udvalg af rideudstyr fra Eskadron, og her på siden finder du derfor med garanti også det rideudstyr, som du mangler fra brandet. Eskadron er blandt andet et af de førende mærker indenfor spring og dressur gamacher samt klokker til hesten. De tilbyder dog også et stort udvalg af dækkener og underlag. Så er du på udkig efter Eskadron underlag, Eskadron gamacher eller blot noget helt tredje? Så er du altså kommet til det helt rette sted.

Hvem er Eskadron?

Eskadron er Pikeurs svar på udstyr til hesten, mens Pikeurs egne produkter primært er til rytterne. Eskadron er dog, ligesom Pikeur, en virksomhed, der fokuserer på tysk kvalitet og funktionalitet. De tilbyder et bredt udvalg af produkter indenfor sadelunderlag, dækkener, grimer, plejemidler, bandager, gamacher og meget mere til hesten. Det er en virksomhed, der har eksisteret gennem 3 generationer. Det vil sige, at du sagtens kan regne med, at Eskadron leverer kvalitetssikkert og innovativt rideudstyr til både professionelle som amatør ryttere. Deres pålidelighed er enorm, og du får altid det bedste af det bedste, når du køber deres produkter!

Kollektioner fra Eskadron

Udover deres standardsortiment, tilbyder Eskadron flere forskellige kollektioner. Kollektionerne hedder Heritage, Platinum og Classic Sport, og derudover er der 2 kollektioner til de yngre ryttere – disse hedder Nici og Young Star. Sidst, men ikke mindst, er der den nyeste kollektion, Equestrian Fanatics. Dette er en tøjkollektion til rytteren. Hver kollektion udkommer 1 gang om året, og de matcher det tøj, som Pikeur lancerer 2 gange om året. Det betyder, at du og din hest har mulighed for at matche, så i altid ser skarpe ud på banen. Og når det så er sagt, så er hver kollektion limited edition. Finder du derfor noget, du kan lide, skal du sørge for at få fingrene i det, inden det er for sent. • Heritage kollektionen byder på klassiske og stilfulde designs i flotte og eksklusive farver. • Platinum kollektionen byder på nye og innovative designs med knald på farverne. • Classic Sport kollektionen byder på varer, der minder om standardkollektionen, men i nye farver.Uanset, hvilken kollektion du vælger at købe fra, vil du altid have et stort udvalg af underlag, bandager, klokker, gamacher, grimer og meget, meget mere at vælge imellem. 

Stort udvalg af Eskadron rideudstyr hos Ridersport.dk

Her hos Ridersport.dk tilbyder vi et stort og ligeledes spændende udvalg af rideudstyr fra det anerkendte brand, Eskadron. Udvalget spænder bredt, og er du derfor på udkig efter noget nyt rideudstyr til din hest, så finder du det med garanti her på siden. Og det gælder altså uanset, om du er på udkig efter gamacher, grimer eller underlag – vi har lige det, du søger. Væger du desuden at købe dit nye Eskadron rideudstyr her hos os, så sørger vi naturligvis for, at du altid får et godt tilbud med på vejen. Således har du nemlig rig mulighed for at klæde din hest på fra top til tå, men helt uden, at du behøver at tømme hele din pengepung – og hvem ønsker ikke det? Så gå endelig på opdagelse i vores store udvalg af Eskadron rideudstyr her på siden, og find alle dine favoritter allerede i dag!

Fantastisk service og lynhurtig levering

Hos Ridersport.dk ved vi om nogen, hvad rigtigt rideudstyr betyder for dig som rytter. Vi sælger kun den bedste kvalitet, og du kan finde alt det nødvendige udstyr hos os. Når vi vejleder dig omkring købet af dit nye rideudstyr, tager vi desuden altid udgangspunkt i netop dine og din hests behov – og det gælder uanset, om du er stævnerytter, skovtursrytter eller rytter på andet hobbyniveau. Hos Ridersport.dk står vi altid klar med gode råd og en hjælpende hånd! Og har du af netop den grund spørgsmål til vores store udvalg af Eskadron rideudstyr? Så tøv endelig ikke med at kontakte os! Du kan give os et kald på 97 21 61 61, du kan skrive en mail til os på ridersport@pc.dk, eller du kan besøge os i butikken i Herning – vi glæder os til at høre fra dig!

 

1-12 af 54
1-12 af 54