Absorbine

Absorbine Plejemidler til hest og udstyr.

Plejemidler fra Absorbine til pleje af sadel og trense, samt vask af hesten og show-shine til klargøring til stævner.
Hos Absorbine®, ved vi, at den tid du bruger med dine heste - enten i laden eller i sadlen - er virkelig givende. Så vi har udviklet en serie af heste pleje produkter, der hjælper med at sikre, at dine heste ser, føler og udføre deres bedste, uanset hvad de skal præsterer- hvor som helst du deler de særlige øjeblikke.
Det er noget, vi har været forpligtet til siden vores grundlæggelse mere end et århundrede siden, da Wilbur F. Young og hans kone, Mary Ida, vidste, at der skulle være en bedre måde at passe deres heste. Det var, at tro og deres kærlighed til dyr, der førte til oprettelsen af ​​den allerførste Absorbine® hest liniment. Og i begyndelsen af ​​en arv, der har ført til Absorbine® blive "The Horse verdens mest betroede Name®."
I dag er vores lidenskab fortsætter, fem familiemedlemmer generationer senere. Uanset om det er at hjælpe lindre muskel- og ledsmerter, beskytte dine heste fra bidende og generende fluer, omsorg for deres hove, eller hjælpe dem til at se storslået, Absorbine® er her for at hjælpe. Ligesom dig, er vi dedikeret til hest pleje. Og vi har været siden 1892.
5 vare(r)
5 vare(r)