Samshield

Samshield Ridehjelme - Samshield Miss Shield

Samshield er et anerkendt mærke indenfor rideudstyr – og især ridehjelme. Deres ridehjelme er nemlig kendt for at være med top moderne teknologi samt de nyeste VG1 Godkendelser. Brandet er derudover kendt for nytænkning og kreativitet, når det kommer til at designe ridehjelme og andet rideudstyr. Her hos Ridersport.dk har du endda mulighed for at designe din egen Samshield ridehjelm. Men er det slet ikke en ridehjelm, du er på udkig efter? Så kan du blandt udvalget også finde forskellige ridehandsker – blandt andet til stævnebrug.

Historien om Samshield

Samshield blev stiftet helt tilbage i 2005 af Sam Maloigne. Her producerede han sin første ridehjelm, idet han, efter at have prøvet adskillige ridehjelme på markedet, vurderede, at der ikke var nogle, der matchede hans behov. Det resulterede i konklusionen om, at han måtte designe og fremstille sin egen ridehjelm. Han ønskede således at producere en hjelm i materialer af allerhøjeste kvalitet. Samtidig skulle hjelmen dog have en fantastisk pasform samt et design, som man selv havde mulighed for at sætte præg på. Og man kan kun sige, at han lykkedes med sin mission. Unikke designs og fantastiske kvalitets materialer går nemlig hånd i hånd, når Samshield designer hjelme til hele verden. Det er ridehjelme, der egner sig til enhver rytter, og som du aldrig går galt i byen med.

Beskyt dit hoved med en Samshield ridehjelm

Noget af det, som Samshield især er kendte for, er deres populære franske ridehjelme, der er støbt i ét stykke. Disse ridehjelme er ikke bare flotte, de er faktisk også de meste sikre ridehjelme på markedet. Med andre ord: du kan trygt købe en Samshield ridehjelm. Enhver Samshield hjelm har nemlig en masse puder indvendigt, som gør hjelmen let at tilpasse til enhver rytters hoved. Derudover kan puderne tages ud og vaskes separat ved behov. Hjelmene findes desuden i et hav af forskellige farvekombinationer samt med forskelligt pynt. Du kan blandt andet få en flot ridehjelm fra Samshield med sten og andet pynt. Uanset, om du vælger en ridehjelm eller andet fra mærket, kan du dog regne med høj kvalitet og funktionalitet. Udover et stort udvalg af ridehjelme, kan du også sagtens prøve de lækre ridehandsker fra brandet. De er ligeledes af allerhøjeste kvalitet, og med dem kan du være helt sikker på, at tøjlen aldrig glider ud af hånden igen.

Stort udvalg af Samshield rideudstyr hos Ridersport.dk

Her hos Ridersport.dk tilbyder vi altså et stort og ikke mindst spændende udvalg af rideudstyr fra det anerkendte brand, Samshield. Udvalget spænder bredt, og af netop den grund tør vi næsten også godt garantere, at du lige her på siden finder den ridehjelm eller de ridehandsker, som du er på udkig efter. Vælger du desuden at købe dit nye rideudstyr fra Samshield her hos os, så sørger vi naturligvis for, at du altid får et godt tilbud med på vejen. Således har du nemlig rig mulighed for at være beskyttet og se smart ud på én og samme tid, men helt uden, at du behøver at tømme hele din pengepung – og hvem ønsker ikke det? Så gå endelig på opdagelse i vores store udvalg af Samshield rideudstyr her på siden, og find alle dine favoritter allerede i dag!

Fantastisk service og lynhurtig levering

Hos Ridersport.dk ved vi om nogen, hvad rigtigt rideudstyr betyder for dig som rytter. Vi sælger kun den bedste kvalitet, og du kan finde alt det nødvendige udstyr hos os. Når vi vejleder dig omkring købet af dit nye rideudstyr, tager vi desuden altid udgangspunkt i netop dine og din hests behov – og det gælder uanset, om du er stævnerytter, skovtursrytter eller rytter på andet hobbyniveau. Hos Ridersport.dk står vi altid klar med gode råd og en hjælpende hånd! Og har du af netop den grund spørgsmål til vores store udvalg af Samshield rideudstyr? Så tøv endelig ikke med at kontakte os! Du kan give os et kald på 97 21 61 61, du kan skrive en mail til os på ridersport@pc.dk, eller du kan besøge os i butikken i Herning – vi glæder os til at høre fra dig!

12 vare(r)
12 vare(r)