Stain Master

På lager

149,95 DKK

Stain Master - Pletfjerner..

usp1 Gratis fragt ved køb over 499,-
usp2 Levering indenfor 1-2 hverdage
usp3 14 dages fortrydelsesret

Stain Master

600 ml


STAIN MASTER / PLET FJERNER
Ny udviklet formel, der har vist sig ekstrem effektiv til at opløse pletter på hestens pels.
Super effektiv til brug før klipning, da stain master "løfter" fedt og snavs i pelsen, så det er let 
at strigle af og derfor ikke så hård ved skærerne på klipperen.

 

Carr & Day & Martin har med denne flaske igen revolutioneret markedet for plejemidler, og produktet er stilfuldt udført og MEGET funktionelt.Equimist 360 flasken har følgende unikke egenskaber og fordele:

- Spray 360°: Equimist 360 kan sprøjte i 360°, hvilket betyder at du kan sprøjte mens flasken vendes på hovedet eller på skrå, uanset hvor meget væske der er i flasken. Dette er perfekt når du sprøjter under maven på heste eller steder som kan være svære at nå.-
- Uovertruffen dækning: Equimist 360 laver en fin mist, med ultra små dråber som sikre suveræn dækning og en jævn fin finish hver gang.
- Kontinuerlig spray: Equimist 360 sprayer kontinuerligt med et bredere og finere spraymønster end traditionelle trigger-sprays, og derfor opnår du en mere jævn fordeling af produktet.
- Minimal lyd: Den særligt udviklede spray flasker giver minimal lyd når der sprayes. Test viser at Equimist flasken hurtigere bliver accepteret af unge eller nervøse heste.
- Ingen spild og mere økonomisk: Equimist 360 teknologien tømmer hele flasken for væske, det betyder at der ikke går noget produkt til spilde i bunden af flasken.
- Ergonomisk Design: Equimist 360 flasken er god at holde på og spray funktionen let at anvende for folk med svaghed i hånden.