Miss Melody Sticker Fun

Ikke på lager

59,95 DKK
usp1 Gratis fragt ved køb over 499,-
usp2 Levering indenfor 1-2 hverdage
usp3 14 dages fortrydelsesret

Miss melody Sticker Fun

Miss Melody Sticker Fun er sjov og underholdende bog med klistermærker til at sætte på din hest og rytter.
Miss Melody Sticker Fun indeholder 11 ark med forskellige og sjove sadler, striglere, dækkener, tilbehør til hesten.
Hestehoveder med og uden glimmer til at klistre på hesten.
Desuden er der bukser, trøjer, ansigter og mange mange flere sjove klistermærker til rytteren.
Miss Melody Sticker Fun indeholder flere timers underholdning til piger der elsker heste.

Miss Melody er en historie om heste, piger og deres eventyr på en rideskole. Hovedpersonerne er Miss Melody og Sienna, Dancer og Jella, Acapella og Lily samt Black Angel og Toni.

De fire piger har alle meget forskellige karakterer. og alle piger kan derfor nemt finde en smule af sig selv i en eller flere af disse piger:
Den tapre Sienna hjælper forsigtige Jella, som er meget kreativ. Lily er mindre modig, men har til gengæld alt, hvad piger drømmer om og Toni er den muntre hvirvelvind.

Miss Melody Kollektionen præsenteres i meget klare farver med tone-i-tone design og består af en bred vifte af flotte gaveartikler.

Miss Melody er en hvid hest og – som navnet indikerer – hovedpersonen i dette koncept. Denne smukke hoppe rides af den kønne pige Sienna, som også ejer den lille pony Mr. Big. Sienna er anførerne i pigegruppen. Hun er datter til ejeren af staldene, hvor hun bor. Desværre er hun vokset op uden en mor, og måske derfor har hun sådan en tæt tilknytning til Miss Melody, hendes hest. Sienna er den bedste rytter. Hun er modig og stærk. Hun viser kun sine kærlige og følsomme sider til sin hest. Denne tilknytning til Miss Melody sammen med hendes hårde ridebanesprings-træning betyder, at de vinder en masse turneringer.

Dancer, den smukke sorte-brune hingst, tilhører søde Jella. Jella er den yngste i gruppen. Hun er feminin og blid, forsigtig og altid fornuftigt. Hun har ikke fået vilde Dancer helt under kontrol endnu. Sienna hjælper hende og udviser hende søsterlig støtte. Jella er kreativ og elsker at tegne og lave forskellige ting selv. Hun er kendt i miles omkreds for hendes kunstfærdige knuder og knytninger på hestenes pange og næsebånd. Og Pssst … hvad hun ikke ved er, at alle drengene i stalden har et hemmeligt crush på hende …

Acapella, den store, brune, føjelige hoppe, kaldes kærligt for “Pelly” af sin ejer, Lily. Lily er modellen blandt vennerne; sød og smuk, og ser altid forblændende ud i de nyeste trends! Hendes forældre elsker at forkæle og opfylde hendes ønsker. Hun fik lov til at vælge sin hest Acapella selv, en hest, der allerede havde vundet flere priser. Acapella, eller Pelly, som hun kaldes, har et meget mildt temperament. Hun ville aldrig skade Lily – hvilket er godt, da Lily nemlig ikker er særlig modig. Lily er til gengæld meget dygtig og en sand kunstner, når det kommer til fletning både af hendes eget hår, af hendes venners og alle hestenes manker.

Black Angel, den hurtige, sorte hoppe bliver redet af Antonia, der er endnu vildere, end Black Angel er, og som simpelthen kaldes Toni af sine venner.
Toni er det vilde barn, men altid sjov og i godt humør. Hun elsker kaos, og hun elsker livet, især når hun er sammen med sine venner. Hun er meget nem at omgås, og rider meget atletisk, men undertiden lidt for risikabelt. På grund af sit talent, og også takket være hendes hoppe Black Angel, er hun blevet spottet af en række talentspejdere. Trods sin dumdristighed er Toni en stor romantiker, men hun ønsker ikke at vise sine venner denne side af sig selv.