Lorenzini Titanium muffebid 2 delt

På lager

1.499,95 DKK
* Obligatoriske felter

Lorenzini Titanium muffebid
2-delt

usp1 Gratis fragt ved køb over 499,-
usp2 Levering indenfor 1-2 hverdage
usp3 14 dages fortrydelsesret

Lorenzini Titanium Muffebid
2-delt.

Nyhed inden for bid...

16mm tyk

Lavet af 100% titanium, hvilket gør dem ultra lette
100% biokompatiblet og biddene skader derfor ikke blødt eller levende væv i hestens mund.

 Kan ikke angribes af syrer, baser eller opløsningsmidler og der kan derfor ikke leve bakterier på biddene.

Hjørnestenen i Lorenzini produkter er designet. Design betyder alle de skridt, der bringes til produktionen er håndlavet og det reagerer på kriterierne for effektivitet, holdbarhed og æstetik. Lorenzini design gennemsyrer hvert trin i processen: fra idé til produktion, i identiteten, i emballagen, i offline og online markedsføring.

LORENZINI DESIGN
Designet er grundlaget for Lorenzini produkter. Design under samspillet af alle aktiviteter er at forstå, hvilket fører til produktion af et produkt, der opfylder de krav om effektivitet, holdbarhed og skønhed. Den Lorenzini design gennemsyrer hvert øjeblik af produktionen historie: fra idé til produktion, i identitet og emballage, samt i reklamer off-og online.

PRODUKTION EXPERT
Hvert sælgende produkt er altid 100% Lorenzini patent. For at gøre kunden sikker, har hver produktionsproces blevet taget alvorligt på fabrikken. Sammen med vores højteknologiske maskiner som laserskæring og direkte udskrivning UV vi har specialiserede folk, der elsker at gøre deres hænder beskidte og arbejde direkte med design team.