Lorenzini Sfera Titanium sporer m/kugle

På lager

549,95 DKK
* Obligatoriske felter

Lorenzini Spore Sfera
med kugle afslutning.

usp1 Gratis fragt ved køb over 499,-
usp2 Levering indenfor 1-2 hverdage
usp3 14 dages fortrydelsesret

Lorenzini Spore Sfera.
1,5 cm - 2,5 cm - 3,5 cm

Lorenzini Sfera lige med kugle afslutning.

Lorenzini titanium.


Sporerne fra Lorenzini er ekstrem lette (De vejer halvdelen af en almindelige stålspore) men selvom sporen er meget let er den stadig yderst modstandsdygtig. Derudover er noget af sporen dækket af speciel gummi som er med til at sikre et bedre grip, når den sættes på ridestøvlen. Sporerne er lavet ud fra den nyeste teknologi på området og de er håndlavet. Alt dette gør at Lorenzini repræsentere noget af det bedste italienske håndværk. 

Hjørnestenen i Lorenzini produkter er designet. Design betyder alle de skridt, der bringes til produktionen er håndlavet og det reagerer på kriterierne for effektivitet, holdbarhed og æstetik. Lorenzini design gennemsyrer hvert trin i processen: fra idé til produktion, i identiteten, i emballagen, i offline og online markedsføring.

LORENZINI DESIGN
Designet er grundlaget for Lorenzini produkter. Design under samspillet af alle aktiviteter er at forstå, hvilket fører til produktion af et produkt, der opfylder de krav om effektivitet, holdbarhed og skønhed. Den Lorenzini design gennemsyrer hvert øjeblik af produktionen historie: fra idé til produktion, i identitet og emballage, samt i reklamer off-og online.

PRODUKTION EXPERT
Hvert sælgende produkt er altid 100% Lorenzini patent. For at gøre kunden sikker, har hver produktionsproces blevet taget alvorligt på fabrikken. Sammen med vores højteknologiske maskiner som laserskæring og direkte udskrivning UV vi har specialiserede folk, der elsker at gøre deres hænder beskidte og arbejde direkte med design team.