HS Ultra Sensogan bid 14mm

På lager

899,95 DKK
* Obligatoriske felter

HS Ultra Sensogan bid 14 mm

usp1 Gratis fragt ved køb over 499,-
usp2 Levering indenfor 1-2 hverdage
usp3 14 dages fortrydelsesret

Herman Sprenger Ultra Sensogan Bid

14 mm tyk

Ring størrelse 70 mm

Midterstykket er vinklet 45 grader for optimal komfort for hesten.
Materialet er meget venligt for hesten at have i munden, da det ikke er så hårdt at tygge i som et rustfrit stålbid.

Vigtigt: Pilen på biddet skal vende fremad og sidde i venstre side

SENSOGAN® - det nye bid materiale udviklet af Sprenger - er resultatet af yderligere udvikling og dermed en forbedring af vores oprindelige materiale, Aurigan.
Vi har bygget videre på succesen og de positive træk ved Aurigan, specifikt smagen og spytflåd aspekter for at give en endnu mere delikat og sofistikeret tilslutning til hesten.
Det er den særprægede sammensætning af kobber, mangan og zink, der gør SENSOGAN® så speciel. Med et reduceret indhold af kobber oxidation proces er stadig opretholdt, men det er den ekstraordinære kombination med mangan er det, der gør forskellen. Denne kombination resulterer i en glattere og mere reguleret proces med oxidation. Tests viser en meget positiv indflydelse på hestens tilfredshed, motivation og vilje til at udføre. Kobber udlednings mængden i hestens spyt er reduceret betydeligt, hvilket bidrager til at holde den ædle hvid- guldfarve i længere tid. Den nye ingrediens mangan på den anden side er en vigtig mikronæringsstof. Som en afgørende komponent og aktivator af enzymer, mangan er yderst relevant for opbygning af bindevæv og til musklen og energimetabolisme. Det kan derfor være nyttige i at forebygge muskelspændinger og støtte stress reduktion. Ud over dette er der behov for mangan til reduktion af histamin og kan forhindre allergiske hudreaktioner. Også foderstofindustrien opdagede mangan for at være en lovende tilsætningsstof, der vinder i betydning i moderne fodring af sportsheste.