HS KK ultra Universalbid Sensogan

Ikke på lager

1.499,95 DKK

KK Ultra Universalbid
Sensogan

usp1 Gratis fragt ved køb over 499,-
usp2 Levering indenfor 1-2 hverdage
usp3 14 dages fortrydelsesret

KK Ultra Universalbid
Sensogan

Herman Sprenger

18 mm , 3 - delt , rustfristål ringe.

Dette bid er også yderst alsidig, på grund af de forskellige tøjler muligheder. Det er et godt valg for følsomme heste, da det er en lille smule blødere end nogle af de andre 3 rings bid, hvilket fører til en højere grad af accept.
Trækket i tøjlen har en lille forsinkelse på grund af den laterale forskudte position af den øvre ring.
Man kan tilføje en pelhamstrop for at få mere direkte handling.
KK ULTRA - Sammenlignet med almindelige bid, har dette dobbelt leddelte KK ultra bid et midterste link - også kendt som bønne - der er afkortet og vinklet fremad med 45 °. Kun med denne vinkel den midterste link ligger blidt på tungen resulterer i endnu og konstant kontakt for at tillade klare instrukser gennem tøjlerne.
,

SENSOGAN® - det nye bid materiale udviklet af Sprenger - er resultatet af yderligere udvikling og dermed en forbedring af vores oprindelige materiale, Aurigan.
Vi har bygget videre på succesen og de positive træk ved Aurigan, specifikt smagen og spytflåd aspekter for at give en endnu mere delikat og sofistikeret tilslutning til hesten.
Det er den særprægede sammensætning af kobber, mangan og zink, der gør SENSOGAN® så speciel. Med et reduceret indhold af kobber oxidation proces er stadig opretholdt, men det er den ekstraordinære kombination med mangan er det, der gør forskellen. Denne kombination resulterer i en glattere og mere reguleret proces med oxidation. Tests viser en meget positiv indflydelse på hestens tilfredshed, motivation og vilje til at udføre. Kobber udlednings mængden i hestens spyt er reduceret betydeligt, hvilket bidrager til at holde den ædle hvid- guldfarve i længere tid. Den nye ingrediens mangan på den anden side er en vigtig mikronæringsstof. Som en afgørende komponent og aktivator af enzymer, mangan er yderst relevant for opbygning af bindevæv og til musklen og energimetabolisme. Det kan derfor være nyttige i at forebygge muskelspændinger og støtte stress reduktion. Ud over dette er der behov for mangan til reduktion af histamin og kan forhindre allergiske hudreaktioner. Også foderstofindustrien opdagede mangan for at være en lovende tilsætningsstof, der vinder i betydning i moderne fodring af sportsheste.