HS KK D- Bid sensogan - 40416

På lager

969,95 DKK
* Obligatoriske felter

Herman Sprenger KK D-Ring's Bid


Sensogan

usp1 Gratis fragt ved køb over 499,-
usp2 Levering indenfor 1-2 hverdage
usp3 14 dages fortrydelsesret

Herman Sprenger KK D-Ring's Bid. 

Sensogan.

D-ringene forhindre at bidet bliver trukket igennem munden på hesten. De faste ringe gør det lettere for rytteren at have en rolig hånd.
Den unikke vinkel på 45 grader er den eneste måde at få en ægte kontakt til tungen. Den runde sugetablet ruller ned jævnt over tungen og stimulerer det i en blid men effektiv måde. Klart definerede hjælpemidler kan gives gennem tøjlerne uden at klemme tungen.
Ingen pres på ganen
Det ergonomiske mundstykke er formet som hestens tunge og derfor optage mindre plads i munden uden at interferere med ganen.
Skånsom mod mund og tunge
dette mundstykke fremmer et højt niveau af lydhørhed af en optimal kontakt resulterer i afslapning og underdanighed


SENSOGAN® - den nye bid materiale udviklet af Sprenger - er resultatet af yderligere udvikling og dermed en forbedring af vores oprindelige materiale, Aurigan. Vi har bygget på succes og positive træk ved Aurigan, specifikt smagen og spytflåd aspekter for at give en endnu mere delikat og sofistikeret tilslutning til hesten. Det er den særprægede sammensætning af kobber, mangan og zink, der gør SENSOGAN® så speciel. Med et reduceret indhold af kobber oxidation proces er stadig opretholdt, men den ekstraordinære kombination med mangan er det, der gør forskellen. Denne kombination resulterer i en glattere og mere reguleret proces med oxidation. Tests viser en meget positiv indflydelse på hestens tilfredshed, motivation og vilje til at udføre. Kobber udledning mængde i hestens spyt er reduceret betydeligt, hvilket bidrager til at holde den ædle hvid- guldfarve i længere tid. Den nye ingrediens mangan på den anden side er en vigtig mikronæringsstof. Som en afgørende komponent og aktivator af enzymer, mangan er yderst relevant for opbygning af bindevæv og til musklen og energimetabolisme. Det kan derfor være nyttige i at forebygge muskelspændinger og støtte stress reduktion. Ud over dette er der behov for mangan til reduktion af histamin og kan forhindre allergiske hudreaktioner. Også foderstofindustrien opdagede mangan for at være en lovende tilsætningsstof, der vinder i betydning i moderne fodring af sportsheste.