Finesse Trense

På lager

2.799,95 DKK
* Obligatoriske felter
usp1 Gratis fragt ved køb over 499,-
usp2 Levering indenfor 1-2 hverdage
usp3 14 dages fortrydelsesret

kgm9q834x6v0q3qgwse

FINESSE TRENSE MED ERGONOMISK NAKKESTYKKE

Fantastisk lækker rundsyet trense fra danske Finesse Bridles. Finesse Bridles kendetegner sig ved et særdeles elegant udtryk og klassisk design, samt en høj kvalitet.
Trenserne fra Finesse Bridles er især kendt for det særlige nakkestykke der er ekstremt trykfordelende og giver optimal blodgennemstrømning og smidighed over hele ryggen. 

Denne model er fremstillet i rundsyet læder af høj kvalitet. Næsebåndet er med ekstremt blød foring af fåreskind der former sig efter hesten, det er 5 cm. bredt på midten, og bliver smallere i siden så der er bedre plads til biddet. Næsebåndet er med tilbagetræk, ligeledes med ekstra blød foring. 

Pandebåndet er med praktiske trykknapper så det er nemt at skifte.

Tøjler medfølger ikke.  

kgm9t8aqml8y9zk4ddp

OM NAKKESTYKKET PÅ FINESSE TRENSER:

k8og5b6c1mzzkjlf974hNakkestykkerne på trenser og kandarer fra Finesse Bridles kan noget helt særligt. Selve nakkestykket er fremstillet i et fleksibelt fibermateriale, der minder om en blød skum med store lufthuller. Fiberet i nakkestykket er blødt og former sig efter hesten, og virker enormt trykfordelende og sikrer en sund blodgennemstrømning. Dette indvirker til at hestens muskelfunktion og ledfunktion ikke blokeres pga. et hårdt nakkestykke, og det kan mærkes på hele hestens bevægelse. Hvis hesten har spændinger i nakken vil spændingerne strække sig hele vejen ned over ryggen og mindske smidighed og muskelfunktion. Fiberets virkning er øjeblikkelig i modsætning til memory skum/tempur der først former sig når det bliver opvarmet.
Det særlige fiber der anvendes i nakkestykkerne er oprindeligt udviklet til hospitalsvæsenet, i madrasser til sengeliggende patienter for at forebygge liggesår. Liggesår opstår når sensitiv hud udsættes for gentagne/konstante tryk, og effekten af madrasserne kan direkte overføres til tryk på hestes nakker, hvor man lægger vægt på de meget følsomme muskler, led og sener når hesten rides/trænes. 

Nakkestykket på Finesse Bridles trenser og kandarer er testet af dyrlæger, der kunne dokumentere en betydelig øget bevægelsesfrihed i hele hestens krop sammenlignet med standard nakkestykker. Hestene fik mindre "pain strikes", hvilket betyder, at hestene ikke ophobede mælkesyrer i musklerne på samme måde som ved en standard trense. 
Det er ikke kun nakken der måles på, det gælder primært de to muskler, Splenius og Brachiocephalius som sidder i de myofasielle linier der går på kryds og tværs, fra højre og til venstre side - faktisk over hele hestens krop. Dvs. de nævnte muskler har stor indvirkning på hele bevægelsen af hesten, fra halsen og ned til bagbenene.