Catago Fir-tech Nakkebeskytter

Ikke på lager

149,95 DKK

Catago Fir-tech nakkebeskytter

usp1 Gratis fragt ved køb over 499,-
usp2 Levering indenfor 1-2 hverdage
usp3 14 dages fortrydelsesret

Catago Fir-Tech Nakkebeskytter

Catago Fir-Tech Nakkerbeskytter er OneSize

Catago Fir-tech nakkebeskytter med Syntermax fiberfyld og indermatriale med indvævede keramiske partikler.
Catago Fir-tech nakkebeskytter der giver øget blodcirkulation og holder hesten varm og tør bag ved ørene, selv på de kolde dage.
Catago Fir-tech nakkebeskytter kan med fordel også bruges til hunde med spændinger i nakken, let at montere på halsbåndet.

 

FIR-Tech :

Catago FIR-Tech Healing er en terapeutisk serie i høj kvalitet til øget velvære og restitution. Ideel til forebyggelse af skader, lindring af spændte muskler, ømme led samt behandling af gamle og nye skader. FIR-Tech healing bruges også til behandling af heste med led- eller seneproblemer og til ældre heste.

Overfladematerialet med indvævede keramiske partikler samt Synthermax fiberfyld giver FIR-Healing serien den avancerede og dobbeltvirkende effekt som opvarmer muskler, sener og led. Dette gør seriens produkter velegnede til brug før og efter fold, træning og konkurrence.

Det særligt udviklede keramiske materiale omdanner og reflekterer hestens kropsvarme som elektromagnetisk infrarød varmestråling, der trænger ind i vævet og udvider blodkarrene. Varmestrålingen betyder øget blodcirkulation og tilførsel af ilt til vævet, hvormed spændinger, ømheder og inflammationer mindskes, samtidig med at sene- og ledfunktioner forbedres i de områder, hvor FIR-Healing produkterne anvendes.