Blue Hors Skin Repair Serie

Ikke på lager

499,95 DKK
usp1 Gratis fragt ved køb over 499,-
usp2 Levering indenfor 1-2 hverdage
usp3 14 dages fortrydelsesret

Blue Horse Skin Repair Serie

Nyhed fra Blue Hors Care.

Blue Hors Skin Repair serie med Tea Tree Formula, der virker bakterie og svampe hæmmende - Hudplejeserie til overfladiske sår og skrammer.
Blue Hors Tea Tree Repair Series er en hudplejeserie med et højt indhold af essentielle olier og naturlige planteolier. Produkterne plejer, styrker og beskytter beskadiget og skrøbelig hud. Serien består af en olie til det beskadigede område, en creme til styrkelse af huden samt en koncentreret sæbe. Produkterne kan anvendes individuelt men tilsammen udgør de en unik og naturlig pleje og beskyttelse.

Kan også bruges til hund.


Blue Hors Skin repair Serie indeholder :

Blue Horse Wound Spray

150 ML
Wound Spray anvendes, når hesten har problemer med overfladiske skader på huden – herunder skorpe dannelse i koderne. Wound Spray er baseret på essentielle- og naturlige planteolier, bl.a. tea tree oil, som er kendt for sin bakterie- og svampehæmmende effekt. Wound Spray findes i praktisk sprayflaske med en næsten lydløs pumpe. 

Blue Horse Sensitive Skin Cream

200 ml
Sensitive Skin Cream er en fed creme til sart og skrøbelig hud, f.eks. hud, som netop er helet up og har brug for ekstra styrke og smidighed. Indeholder naturlige olier og tea tree oil, som er kendt for sin bakterie- og svampehæmmende effekt. Sensitive Skin Cream kan med fordel anvendes som genopbyggende efterbehandling efter brug af Wound Spray.

Blue Horse Sensitive Skin Wash

250 ml
Sensitive Skin Wash er en koncentreret sæbe baseret på naturlige planteolier. Sæben har et højt indhold af tea tree oil, som er kendt for sin bakterie- og svampehæmmende effekt. Sensitive Skin Wash kan med fordel anvendes til sart og skrøbelig hud - f.eks. hud, som er helet op efter skader.

Anvendes til udvortes brug hos heste og hunde